από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κουνουπίδι κομμένο σε μπουκέτα και βρασμένο
- σέλερυ
- φρέσκα κρεμμυδάκια
- τα φύλλα του κουνουπιδιού ψιλοκομμένα
- μπεσαμέλ
- λάδι
- διάφορα κίτρινα τυριά
- φέτα χοντροκομμένη
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο σέλερυ μαζι με τα κρεμμυδάκια και τα φύλα του κουνουπιδιού.Τα αρωματίζουμε με λίγο καρίνο.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ.
Απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί το κουνουπίδι και τα ανακατεύω με τα τσιγαρισμένα λαχανικά.
Ρίχνω τα τυριά και από πάνω την μπεσαμέλ.
Πασπαλίζω με τυρί τριμμένο και ψήνω στους 180 βαθμούς από κάτω και μετά 150 από πάνω μέχρι να ψηθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου