από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- μακαρόνια που μας έχουν περισσέψει
- 3 αυγά
- τυρί τριμμένο
- διάφορα αλλαντικά ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά σε ομελέτα.
Σοτάρουμε τα αλλαντικά σε ένα τηγάνι.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα μακαρόνια που έχουν περισσέψει με λίγο λάδι να ζεσταθούν ανακατεύοντας τα.
Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε και το τυρί.
Όταν τα αυγά έχουν ψηθεί γαρνίρουμε τα μακαρόνια με τα σοταρισμένα αλλαντικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου