από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- καρότα κομμένα ζουλιέν
- κοτσάνια από σέλερι κομμένα σε μακρόστενα μπαστουνάκια
- λάχανo ψιλοκομμένο
- μανιτάρια κονσέρβας κομμένα στην μέση
- κρεμμύδι ξερό κομμένο στην μέση και μετά λεπτές φέτες
- κρεμμύδι φέτες κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
- σκινόπρασο
Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λάδι και σοτάρουμε μικρή ποσότητα από τα λαχανικά ανακατεύοντας συνεχώς.
Μόλις μαραθούν τα βγάζουμε προσθέτουμε πάλι ελάχιστο λάδι και συνεχίζουμε με την διαδικασία.
Χρησιμοποιούνται σαν γαρνιτούρα σε κινέζικα φαγητά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου