από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο ρίγανη
για την μαρινάδα
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες και βάζουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη.
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα.
Βάζουμε το κοτόπουλο στην μαρινάδα και το αφήνουμε για καμιά ώρα να μαριναριστεί.
Σε τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λάδι και ρίχνουμε το κοτόπουλο σε μικρή ποσότητα να σωταριστεί. ανακατεύοντας συνεχώς με μια κουτάλα ξύλινη.
Μόλις αρχίζει να γίνεται το αφαιρούμε και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να ψηθεί όλο το κοτόπουλο.
Στο τέλος ρίχνουμε το ζουμί από τη μαρινάδα προσθέτοντας λίγο νερό με ελάχιστο κόρν φλάουρ για να πήξει .
Σερβίρουμε με λαχανικά σωτέ και περιχύνουμε με την σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου