από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια κοχυλάκι
- 1 κουτί μανιτάρια
- 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε ροδέλες
- ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
- τυριά διάφορα που λίωνουν
- κρέμα γάλακτος η γάλα εβαπορε
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ψιλοκόβω τα αλλαντικά.
Σε ένα τηγάνι ρίχνω τα μανιτάρια κονσέρβας και τα αλλαντικά και τα τσιγαρίζω.
Σβήνω με την κρέμα γάλακτος η το εβαπορέ και αφήνω ελαφρώς να πήξει.
Στραγγίζω τα μακαρόνια και ρίχνω την σάλτσα και τα ανακατεύω.
Τα αδειάζω σε ταψάκι και τους ρίχνω από πάνω τα τυριά.
Το βάζω στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου