από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κανταϊφι
- φέτα λιωμένη με το πιρούνι
- ρεγγάτο τριμμένο
- γκούντα τριμμμένη
- πιπέρι
- 1 ποτήρι γάλα
- 2 κουταλιές λάδι
- 2 κουταλιές αλεύρι
- 1 αυγό
- λάδι
Εκτέλεση
Ξαίνουμε το φύλλο κανταϊφι.
Ετοιμάζουμε τα τυριά σε ένα μπόλ.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ και μόλις κρυώσει λίγο ρίχνουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι.
Απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι φύλλο κανταϊφι και το πιέζουμε με τα χέρια μας.
Το λαδώνουμε και ρίχνουμε την μπεσαμέλ με τα τυριά.
Σκεπάζουμε τα τυριά με φύλλο κανταϊφι το πιέζουμε ελαφρώς και το λαδώνουμε ραντίζοντας το και με λίγο γάλα.
Το ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 45 λεπτά και μετά ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 για 10 λεπτά για να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου