από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- πλοκάμια χταποδιού
- κάπαρη
- αγγουράκια τουρσί
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- λάδι
- ξύδι
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τα πλοκάμια.
Σε κατσαρόλα βάζουμε τα πλοκάμια χωρίς νερό να βράσουν.
Το χταπόδι θα βγάλει αρκετά υγρά.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
Το αφήνουμε να μαλακώσει και αφού κρυώσει το κόβουμε σε φέτες.
Έχουμε ψιλοκόψειτο τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσι.
Σε μπολ βάζουμε το χταπόδι με τα λαχανικά ρίχνουμε λάδι και ξύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου