από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 γλυκοπατάτες
- χυμό λεμονιού
- ελαιόλαδο
- αλάτι (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις γλυκοπατάτες μέχρις ότου μαλακώσουν πολύ καλά.
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τις ανοίγουμε στα δύο για να πάρουμε την σάρκα τους.
Βάζουμε σε μπλέντερ και πολτοποιούμε προσθέτοντας τα υπόλοιπα υλικά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε τον πιο νόστιμο πουρέ!!!!!!
Παραλλαγή του πουρέ : ψητή γλυκοπατάτα, ντομάτα, μαϊντανός, γλιστρίδα αλάτι, λεμόνι, λάδι. ολα μαζί στο μούλτι και σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου