από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-κιμάς σόγιας
-μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
-πατάτες κομμένες σε φέτες
-κολοκύθια κομμέμνα σε φέτες
-κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-ντομάτα ψιλοκομμένη
-αλάτι
-πιπέρι
-λάδι
-φρυγανιά τριμμένη
-μπεσαμέλ έτοιμη
-καρυκεύματα που βάζουμε στον κιμά
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τον κιμά σόγοας σύμφωνα με τις οδηγίες.
Τον ξεπλένουμε καλά και τον ετοιμάζουμε όπως τον κανονικό κιμά στην κατσαρόλα.
Έχουμε τηγανίσει η ψήσει στο γκρίλ τα λαχανικά μας ανάλογα με τα γούστα μας και ετοιμάζουμε τον μουσακά μας.
Σε ένα πυρέξ βάζουμε τις πατάτες,τα κολοκύθια και προσθέτουμε τον κιμά σόγιας.
Από πάνω βάζουμε τις μελιτζάνες και σκεπάζουμε με μπεσαμέλ που την πασπαλίζουμε με φρυγανιά.
Τον ψήνουμε στον φούρνο για καμία ώρα
-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου