από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αλεύρι 250 γραμμάρια
- 50 γραμμάρια λάδι
- τον χυμό ενός πορτοκαλιού
- μια κουταλιά ξύδι
- μια κουταλιά ούζο
- ένα κουταλάκι σόδα
- ένα κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- μια κουταλιά ζάχαρη
- μισό κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί.
Προσθέτουμε την σόδα και το μπέκιν πάουντερ το ανακατεύουμε και βλέπουμε ότι αφρίζει.
Το αδειάζουμε στην λεκάνη με τα στερεά υλικά και ζυμώνουμε.
Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για μισή με μια ώρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου