από τον Ιωαννη Τριφυλλη
Υλικά
-νερό
-αλάτι
-λάδι
-φέτα θρυμματισμένη
-σουσάμι
-μαυροκούκι
Εκτέλεση
Ετοιμάζω το ζυμάρι με αλάτι νερό αλεύρι και λίγο λάδι
Αφήνω να ξεκουραστεί στο ψυγείο
Την απλώνω σε λαδωμένο ταψί(προσωπικά την άπλωσα σε λαδόκολλα λόγω τεμπελιάς)και την απλώνω με τα δάχτυλα αφού το αλείψω με λάδι.
Στρώνω την φέτα και διπλώνω φάκελο το ζάρι κλείνοντας το τυρί μέσα.
Λαδώνω πάλι το ζυμάρι λαοί το ανοίγω με τα δάχτυλα.
Βάζω πάλι λίγο τυρί κλείνω το τυρί μέσα στο ζυμάρι και αφου το λαδώσω τότε το ξαναανοίγω με τα δάχτυλα
Το διπλώνω και το ξαναανοίγω
Το λαδώνω πάλι και το πασπαλίζω με σουσάμι και μαυροκούκι
Το ψήνω στο φούρνο





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου