από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 4-5 κουταλιές λάδι
- 1 αυγό
- 200 γραμμάρια γιαούρτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
- αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπώλ και τα ζυμώνουμε.
Αν χρειαστεί και άλλο αλεύρι προσθέτουμε στο ζύμωμα.
Την αφήνουμε λίγο στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Την ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα πλαταίνοντας την με τα χέρια μας.
Έπειτα βάζουμε από πάνω από το ζυμάρι μας άλλο κομμάτι λαδόκολλα και το απλώνουμε με τον πλάστη.
Είναι καταπληκτική ζύμη για πίτσα και τάρτες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου