από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκκαλο
- καρίνο
- ρίγανη
- 2 μπύρες
- λάδι
- μπαλσάμικο η κρέμα μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με καρίνο και ρίγανη αφού τις λαδώσουμε.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί σωτάρουμε μια μια τις μπριζόλες.
Όταν σωταριστούν τις βάζουμε όλες στο τηγάνι και τις σβήνουμε με 2 μπύρες.
Μόλις αρχίσει ο βρασμός χαμηλώνουμε την φωτιά στο μισό και σκεπάζουμε το τηγάνι με καπ'ακι.
Όταν μείνουν μόνο με το λάδι προσθέτουμε το μπαλσάμικο και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου