από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φιλετάκια χοιρινά λεπτοκομμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- λίγο αλεύρι
- 4 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλλες
- ξύδι μπαλσάμικο
- κρασί κόκκινο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλάτι το πιπέρι και την ρίγανη και πασπαλίζουμε τα φιλετάκια.
Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε ίσα να πάρουν χρώμα.
Μόλις τηγανίσουμε τα φιλετάκια προσθέτουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην πάρουν χρώμα.
Τα σβήνουμε με ξύδι μπαλσάμικο .
Ρίχνουμε τα φιλετάκια στο τηγάνι και προσθέτουμε τα φιλετάκια.
Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρει μια βράση μέχρι να γίνει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου