Υλικά
-συκώτι μοσχαρίσιο
-ξύδι
-αλάτι
-πιπέρι
-ρίγανη
-αλεύρι
-λάδι για το τηγάνισμα
-λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις φέτες του συκωτιού από τυχόν μεγάλα αγγεία και μεμβράνες.
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε νερό το συκώτι και μπόλικο ξύδι.
Το αφήνουμε για κανένα μισάωρο.Με αυτόν τον τρόπο δεν μυρίζει έντονα.
Το βγάζουμε από το ξύδι και το ξεπλένουμε καλά.
Το αφήνουμε να στραγγίξει και το πασπαλίζουμε με αλάτι,πιπέρι και ρίγανη.
Το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι σε θερμοκρασία μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Το σβήνουμε με λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου