- 1 κούπα λάχανο κομμένο χοντρό
- 2 καρότα κομμένα ροδέλες
- 1 κούπα πράσα χοντροκομμένα ροδέλες
- 1 κούπα ρύζι κίτρινο
- αλατοπίπερο
- 1 λεμόνι
- ελαιόλαδο
- 1 κύβος λαχανικών (προαιρετικά)
- μαϊντανός για το τέλος
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το πράσο το λάχανο και το καρότο και έπειτα προσθέτουμε το ρύζι.
Τα σοτάρουμε όλα μαζί και ρίχνουμε αλατοπίπερο και το χυμό από ένα λεμόνι. Ρίχνουμε το νερό και κλείνουμε το καπάκι.
Αφήνουμε να πιει τα νερά του και σερβίρουμε με φρέσκο μαϊντανό.
Καλή όρεξη!
ΥΠΕΡΟΧΟ φαγητο !!!!το μαγειρευα στα εγγονια μου εδω και 20 χρονια.Τωρα φοιτητες το μαγειρευουν και το συνπεριλλαμβανουν στο διαιτολογιο τους .
ΑπάντησηΔιαγραφή