από Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 αυγά φρέσκα σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 λεμόνια τον χυμό τους
- λάδι ελάχιστο
- 1 με 2 κουτάλες ζωμού του φαγητού που θα αυγοκόψουμε
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό του λεμονιού και λίγο λάδι συνεχίζοντας το χτύπημα.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τον ζωμό του φαγητού που θα αυγοκόψουμε συνεχίζοντας το χτύπημα.
Το αδειάζουμε στην κατσαρόλα με το φαγητό και το αφήνουμε να πάρει βράση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου