από τον Tasos Enepekogloy
Υλικά
- 2 ποτήρια νερού ρετσίνα
- 1 μπέικιν πάουντερ
- λουκούμια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ρετσίνα, το λάδι και το μισό αλεύρι. Προσθέτουμε σιγά σιγά και το υπόλοιπο αλεύρι, ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά περίπου. Πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε μέσα το λουκούμι.
Ψήνουμε στους 1800 για 15 λεπτά.
Όταν κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με την άχνη και το τριμμένο καρύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου