από τους Dimitris Zogokis Skiouros και Erisa Milaqi
- χυμό ενός λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι νερό αν χρειαστεί
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα κούμαρα
Προσθέτουμε την ζάχαρη και τον χυμό του πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας.
Αφήνουμε 5-6 ώρες ...να μείνει.
Με την ραβδομπλέντερ λιώνουμε την μαρμελάδα μας.
Βάζω τα λογια του Δημητρη....ατόφια:
<<ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΦΗ. ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΑΖΕΙ ΣΚΑΕΙ ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ....
Σε αποστειρωμένα βάζα βάζω την μαρμελάδα και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες για κονσερβοποίηση.
Παρατηρησεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου