από την Anthoula Boutselis
Υλικά
- 1 φέτα χοιρινού χοντρή από λαιμό(πάχος 4 με 5 εκατοστά βάρος 350 με 400 γραμμάρια)
- 1 κουταλιά λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 ποτήράκι κόκκινο κρασί
- 2 με 3 κανελλόξυλα
Εκτέλεση
Χαράζουμε το κρέας με ένα μαχαίρι οριζόντια κα κάθετα.
Το βάζουμε από βραδύς στο ψυγείο με όλα τα υλικά.
Τοποθετύμε σε πήλινο ταψί σκέτο το κρέας και σκεπασμένο με αλλουμινόχαρτο.
Το ψήνουμε για 30 λεπτά σκεπασμένο και άλλα 30 η και περισσοτερο ανάλογα με τον φούρνο ξεσκέπαστο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου