από τον Σταμάτη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κιλό κυδώνι καθαρισμένο και ξυσμένο από ψιλό τρίφτη
- 600 ml χυμό ροδιού (εμπορίου)
- 1/3 κουταλάκι του γλυκού κάρδαμο
- στέβια 4 με 5 κουταλιές
- 1/2 χυμό λεμονιού.
Εκτέλεση
Ξύνουμε το κυδώνι σε ψιλό τρίφτη.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ξυσμένο κυδώνι μαζί με το χυμό του ροδιού την στέβια και το κάρδαμο.
Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά.
Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην μας κολλήσει.
Όταν αρχίζει να πήζει ρίχνουμε το λεμόνι.
Την διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου