από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χοιρινά φιλετάκια
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- καρίνο
- ρίγανη
- θυμάρι
- πιπέρι
- λίγο αλεύρι
- λάδι
- 2 μπύρες
- μπαλσάμικό η κρέμα μπαλσάμικου
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε τα φιλετάκια με τα μυρωδικά και με λίγο αλεύρι.
Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και σωτάρουμε τα φιλετάκια.
Τα τηγανίζουμε λίγα λίγα για να μην βράσουν στο λάδι.
Μόλις σωταριστούν ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια να σωταριστούν και αυτά.
Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε τα φιλετάκια και ρίχνουμε τις μπύρες.
Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά στο μισό και σκεπάζουμε με καπάκι το τηγάνι .
Όταν μένει μόνο με το λάδι ρίχνουμε το μπαλσάμικο.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση και το φαγητό έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου