από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
- λάχανο ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- λάδι
- λίγο βούτυρο
- 1/2 ποτήρι κρασί
- κύβος κότας
- αλάτι
-πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες
Ψιλοκόβουμε το λάχανο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε και το βούτυρο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σωτάρουμε για 2 με 3 λεπτά.
Αφήνουμε να σωθούν τα υγρά που βγάζουν.
Προσθέτουμε το λάχανο και το αφήνουμε να σωταριστεί και αυτό.
Ρίχνουμε το κρασί και τον κύβο και σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 2 3 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου