από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- βρασμένο χυλοπιτάκι που μας έχει περισσέψει
- 1 λουκάνικο με γραβιέρα Κρήτης κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από κονσέρβα
- 4 με 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 με 3 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
- αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- φέτα θρυμματισμένη με το χέρι
- αλάτι
-πιπέρι
Για την σως
- λάδι
- τον χυμό από 1 λεμόνι
- μουστάρδα
- 1 κουταλιά μέλι
Εκτέλεση
Κόβουμε το λουκάνικο σε λεπτές φέτες.
Έχουμε ψιλοκόψει το σέλινο και τα κρεμμυδάκια.
Σε ένα τηγάνι τεφλόν ρίχνουμε τα λουκάνικα χωρίς λάδι και τα σωτάρουμε.
Προσθέτουμε το σέλινο και τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν.
Ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και ανακατεύουμε με τα λουκάνικα και τα κρεμμυδάκια με το σέλινο.
Το τοποθετούμε σε πιατέλα
Έχουμε ψιλοκόψει το αγγουράκι τουρσί και την πιπεριά και τα ανακατεύουμε στο χιλοπιτάκι.
Προσθέτουμε την φέτα.
Από πάνω περιχύνουμε με την σως που πρώτα την έχουμε χτυπήσει για να ενωθούν τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου