από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- λουκάνικα
- πιπεριές πράσινες
- πιπεριές Φλωρίνης
- λάδι
- ντομάτες
- πάπρικα
- ελάχιστη κανέλα
- ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- κρασί κόκκινο
- 1 κουταλιά πελτέ
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά σε κομμάτια.
Το ίδιο και τα λουκάνικα.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι και σοτάρουμε τα λουκάνικα.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε και αυτές.
Σβήνουμε με το κρασί όπου έχουμε διαλύσει και μια κουταλιά πελτέ.
Προσθέτουμε την κομμένη σε κομμάτια ντομάτα και χαμηλώνουμε την φωτιά έως ότου ψηθεί το σπετσοφάι μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου