Υλικά
-κρεμμύδια αρκετά κομμένα σε ροδέλες
-πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
-λίγο άνηθο
-τυριά τριμμένα(έβαλα κέρυγκολντ που είχα και τριμμένη κεφαλογραβιέρα)
-2 αυγά
-φύλλα για πίτα η ότι άλλο προτιμάτε. Έβαλα σφολιάτα για να το κάνω πιο εύκολο...
Προαιρετικά
-ροκφόρ εάν υπάρχει
-λίγη μπεσαμέλ αραιή(για το δέσιμο υλικών.)
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο.
Βάζουμε με λίγο νεράκι το κρεμμύδι να μαραθεί προσθέτουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη και τον άνηθο.
Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και αφήνουμε να ενωθούν τα υλικά μας.
Έχουμε έτοιμη την μπεσαμέλ.
Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσουμε μπεσαμέλ τότε προσθέτουμε χτυπημένα τα αυγά μας.
Αφού έχει κρυώσει λίγο το μείγμα μας προσθέτουμε τα τυριά
Λαδώνουμε ένα ταψί απλώνουμε το ένα φύλλο ανασηκώνοντας προς τα τοιχώματα του ταψιού το φύλλο και απλώνουμε μέσα το μείγμα.
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλο την πίτα, την ψεκάζω ,με λίγο λάδι και προσθέτω σουσάμι στην επιφάνεια της.
Την χαράζω...και την βάζω σε προθερμασμένο φούρνο..στους 200 βαθμούς
Αναμένουμε το ψήσιμο της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου