Υλικά
- ραβιόλια
- γιαούρτι σακούλας
- λάδι
- αλάτι
- σκόρδο λιωμένο
- άνιθος ψιλοκομμένος
- καυτερό πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα που βράζει νερό ρίχνουμε λάδι και αλάτι και μετά τα ραβιόλια.
Τα βράζουμε τόση ώρα όσο λένε οι οδηγίες.
Έχουμε ετοιμάσει την σάλτσα γιαουρτιού χτυπώντας το γιαούρτι το σκόρδο το λάδι και τον άνηθο
.
Στραγγίζουμε τα ραβιόλια και τα περιχύνουμε με την σάλτσα.
Τους ταιριάζει καταπληκτικά το καυτερό κόκκινο πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου