Υλικά
- ραβιόλια που έχουμε βράσει
- παστό Μάνης κομμένο σε μικρά κομμάτια
- σάλτσα φέτας (βλέπε στα αρχεία <<σος - ντρέσινγκ>>)
- ψιλοκομμένο μαϊντανό
-καυτερό κοκκινοπίπερο για όσους το θέλουν καυτερό
Εκτέλεση
Έχουμε βράσει τα ραβιόλια.
Κόβουμε το παστό σε μικρά κομμάτια
Έχουμε ετοιμάσει την σάλτσα φέτας.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα ραβιόλια και προσθέτουμε το παστό με όσο λάδι κρατάει επάνω του.
Σερβίρουμε και περιχύνουμε τα ραβιόλια με την σάλτσα φέτας.
Ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου