από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος
- κουκουνάρι
- ξερά σύκα λεπτοκομμένα
- κάστανο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- δαμάσκηνα λεπτοκομμένα
- λίγο ρύζι basmati
- αλάτι
- πιπέρι
- καρίνο
- ρίγανη
- καρύδια χοντροκομμένα- κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- κρασί κόκκινο
- λάδι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να ψηθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου