από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια άσπρα μεγάλα
- κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 5-6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
-μαϊντανός ψιλοκομμένος
- τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από την φλούδα του.
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από κάθε μανιτάρι.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και το μπέικον.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με λίγο νερό να μαραθούν.
Προσθέτουμε το μπέικον και τον μαϊντανό.
Όταν μαραθούν όλα μαζί τότε προσθέτουμε το λάδι να τσιγαριστούν για λίγο.
Τότε προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και το ανακατεύουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά τους.
Βάζουμε ανάποδα τα μανιτάρια σε ένα ταψάκι και γεμίζουμε το κενό των μανιταριών με την γέμιση μας.
Τα σκεπάζουμε με μπόλικο τυρί και σκεπάζουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 -25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου