Υλικά
- 200 γραμμάρια βρώμη
- 150 γραμμάρια αλεύρι
- 100 γραμμάρια καρύδα
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 150 γραμμάρια βουτύρου (προσωπικά χρησιμοποίησα λάδι
- 5-6 κουταλιές χαρουπόμελο
- 2-3 κουταλιές νερό
- 6 κουταλιές ζάχαρη καστανή(προσωπικά την αντικατέστησα με φρουκτόζη μειώνοντας φυσικά την ποσότητα)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά.
Σε ένα μπρίκι βάζουμε το λάδι το νερό και το χαρουπόμελο να ζεσταθούν ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά.
Αδειάζουμε τα υγρά μέσα στο μπολ με τα στερεά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Όταν ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους τότε φτιάχνουμε τα μπισκότα μας.
Έχουμε απλώσει λαδόκολλα σε ένα ταψί και πλάθουμε τα μπισκοτάκια μας.
Τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Όταν κρυώσουν μπορούμε να τα φυλάξουμε σε κουτί που κλείνει αεροστεγώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου