από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-μανιτάρια πλευρώτους
-κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
-κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
-πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κομμάτια
-λάδι
-μπαλσάμικο
-αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα λαχανικά μας.
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρώς τα κολοκύθια.
Όταν τηγανιστούν όλα τα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα περιχύνουμε με μπόλικο μπαλσάμικο.
Τηγανίζουμε ελαφρώς τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.Όταν πιουν όλα τα υγρά που έχουν βγάλει,τότε τα περιχύνουμε με μπόλικο μπαλσάμικο.
Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μας σε ένα τηγάνι και τα αφήνουμε να εξατμισθεί ότι μπαλσάμικο έχει μείνει.
Μονάδες 1
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου