από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-φέτες σολομού
-μουστάρδα
-λάδι
-αλάτι
-πιπέρι
-άνηθος
-ξύσμα ενός πορτοκαλιού
-ξύσμα ενός λεμονιού
-χυμό λεμονιού
-χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Πλένουμε τις φέτες του σολομού και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Έχουμε ετοιμάσει την μαρινάδα και αφού έχουμε αλατοπιπερώσει τις φέτες τις περιχύνουμε με την μαρινάδα και τις αφήνουμε για καμιά ώρα να μείνουν.
Τοποθετούμε την κάθε φέτα σε λαδόκολλα και από πάνω ρίχνουμε λίγο από την μαρινάδα.
κλείνουμε την λαδόκολλα και ψήνουμε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου