Υλικά
- 1/2 κιλό βίδες
- 1/4 κ.μπέικον
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 αυγό
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 ποτήρι τυρί έμενταλ τριμμένο
- 1 ποτήρι παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλιά μαργαρίνη για το σοτάρισμα
- αλάτι και
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις βίδες και σουρώνουμε πριν μαλακώσουν εντελώς.
(θα ψηθεί το υπόλοιπο στον φούρνο)
Σοτάρουμε πολύ καλά το μπέικον
μαζί με το κρεμμύδι και έπειτα τα ανακατεύουμε μαζί με τις βίδες να πάει παντού.
(Χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο μπόλ.)
Τοποθετούμε σε βαθύ πυρέξ.
Ρίχνουμε και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
Φτιάχνουμε με το γάλα -αυγό
και το τριμμένο έμενταλ ένα μείγμα και περιχύνουμε με αυτό τις βίδες μας.
Ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου